Alionescu: Paște Fericit, chiar dacă anul acesta va fi diferit!

Sărbătorile de Paşte sunt diferite în acest an pentru toată lumea din cauza pandemiei de coronoavirus şi la fel şi pentru baschetbaliştii de la CSM şi pentru suporterii lor. Antrenorul Claudiu Alionescu le-a transmis acestora să stea acasă şi să srbătorească Paştele în familie.

Referitor la impactul pe care îl are această perioadă de izolare asupra sportivilor, antrenorul Claudiu Alionescu a explicat şi cum pot depăși această situație și ce este de făcut. „Psihicul este foarte important acum pentru sportivi, pentru că noi eram în plin sezon și ne pregăteam de turația maximă, însă acum trebuie să ne adaptăm din mers la o altfel de activitate, atât ca timp, dar și ca spațiu. Pentru a putea depăși mai ușor situația, trebuie să facem lucruri cât se poate de diversificate: exerciții fizice în casă sau în aer liber, cine are posibilitatea, diverse activități împreună cu familia, un timp dedicat studiului din punct de vedere sportiv și un timp pentru relaxare”, a explicat Alionescu pe site-ul oficial al clubului, comparând situaţia cu cea din intersezon: „Este practic perioada de intersezon, dar închiși în casă. Țin legatura permanent cu jucătorii. Am văzut că mulți dintre ei își continuă pregătirea fizică, atât cât și cum poate fiecare. Este un lucru foarte important, atât pentru tonusul lor fizic, cât și din punct de vedere mental. Fiecare încearcă să se mențină cât de cât la parametrii optimi. Așa cum spuneam este ca un presezon deja cu două luni fără activități colective. Din păcate această perioadă se pare că va fi mult mai lungă”.

Antrenorul CSM Târgu Jiu a sfătuit suporterii echipei să stea acasă  şi le-a transmis urări de Paşte: „Fanilor baschetului le doresc din suflet un Paște Fericit și sănătos, chiar dacă anul acesta va fi diferit. Împreună cu familia și cu gânduri spre mai bine, STĂM ACASĂ. Paște Fericit! Hristos a Înviat!”

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: