Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Alte 21 de posturi fără concurs. Condiții!

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are nevoie de noi salariați pentru a face față crizei sanitare generate de noul coronavirus.

Dacă în urmă cu câteva zile spitalul anunța că angajează zece infirmieri și brancardieri, acum unitatea sanitară recrutează, tot fără concurs, nu mai puțin de 21 de persoane. Majoritatea posturilor sunt de asistent medical. Toți viitorii angajați își vor desfășura activitatea la ATI Covid.
Concret, este vorba de 11 posturi de asistent medical, șase posturi de infirmier debutant, trei posturi de brancardier și un post de îngrijitoare.


Dosarele de înscriere se depun electronic, până la data de 20 noiembrie, ora 13.30.


Pentru cele cinci posturi de asistent medical principal este nevoie de cel puțin cinci ani vechime în specialitate. Slujbele de brancardier sau infirmier necesită doar absolvirea unei școli generale.
Dacă vor fi mai mulți candidați pe același post, se va susține un interviu.


Trebuie menționat că locurile de muncă sunt pe perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Vizualizări: 5,888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: