Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bunoaica: Avem excavatoarele oprite

Excavatoarele dintr-o carieră a Complexului Energetic Oltenia sunt trase pe dreapta. Cel puțin asta susține liderul de sindicat de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica. Acesta spune faptul că lipsa frontului de lucru va duce la oprirea tuturor excavatoarelor.

Nemulțumirile în rândul minerilor și energeticienilor din cadrul CE Oltenia sunt tot mai mari. O problemă majoră este legată de lipsa frontului de lucru. Unul dintre sindicaliștii companiei energetice susține faptul că aproape toate excavatoarele sunt oprite.

”Sunt în Cariera Lupoaia. Mă uit cum excavatoarele se opresc unul după altul. Au promis exproprieri de fronturi, dar nu au făcut nimic, doar așa câte un kilometru. Suntem blocați”, a spus sindicalistul.

Bunoaica mai spune că aproape toate excavatoarele sunt stricate, făcându-se numai cârpeli. ”Excavatoarele sunt praf. Le repară, dar se tot strică la scurt timp. Sunt firme de casă care nu mai sunt meseriașe”, a mai afirmat sindicalistul.  

Vizualizări: 3,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: