Alunecare de teren la Rânca

Drumul Național 67 C care trece prin Rânca s-a surpat chiar în centrul stațiunii. Mai multe utilaje au intervenit pentru a reface porțiunea de drum, iar circulația a fost blocată pe un sens de mers. Drumarii dau asigurări că șoseaua va fi reparată în două zile.

Drumul Național s-a surpat chiar în centrul stațiunii montane, iar în această perioadă se circulă pe un singur sens. Pentru această intervenție au fost solicitate utilaje de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova. „Am fost anunțați de Jandarmeria Montană de această alunecare de teren. S-a erodat acostamentul. Intervenim cu utilaje de la DRDP. Am primit un trucker și un buldoexcavator. Este blocată o jumătate de cale”, a explicat Cristi Tudor, reprezentantul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Nu doar precipitațiile au dus la apariţia alunecării de teren. „Din ce am constatat noi, această problemă ar fi apărut în urma ploilor și a unor lucrări care au fost efectuate în zona drumului de un proprietar care a vrut să construiască o cabană neautorizată de DRDP Craiova. A excavat în zona malului. După aceste ploi, s-a erodat destul de puternic”, a mai spus Tudor.

Dacă se va dovedi că proprietarul care a excavat ilegal se face vinovat de eveniment, acesta ar putea fi sancționat.

Galerie foto


Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: