Ambulanţa Gorj strânge punga pentru investiţii

Serviciul Judeţean de Ambulanţă cheltuieşte câte 135. 000 de lei cu reparaţia acoperişului unităţii administrative şi pentru confecţionarea de echipamente noi personalizate pentru personalul din cadrul unităţii. Managerul instituţiei spune că a reuşit să facă aceste investiţii cu bani de la bugetul propriu, după ce a redus cheltuielile la un sfert, renunţând la serviciile inutile.

Lucrările de construcţie la noul acoperiş al clădirii care reprezintă punctul de lucru al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj (SJA) au fost deja atribuite unei societăţi din Urecheşti, comuna Drăguţeşti. Preţul plătit de unitate pentru lucrările prevăzute în deviz este de 135.000 de lei. Banii sunt acordaţi integral de la bugetul propriu, după ce noul manager al instituţiei, Marian Niculescu, a economisit renunţând la unele contracte pentru servicii inutile.” A fost câştigat contractul de firma Walter  Impex S.R.L. din Drăguţeşti, au participat şapte firme la licitaţie. Proiectul era deja făcut din 2008, dar nu s-a mai interesat nimeni de el, avea prevăzut un buget aproape dublu. Am reuşit să strângem bani, am renunţat externalizări, precum la serviciile unui service care efectua lucrări de reparaţii la maşini pe care le puteau face şi mecanicii noştri”, a declarat Marian Niculescu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Uniformele angajaţilor SJA Gorj, personalizate

Şi licitaţia pentru confecţionarea echipamentelor angajaţilor de la Ambulanţă a fost atribuită unei firme din Bucureşti. Culmea, şi pentru aceste echipamente Serviciul Judeţean de Ambulaţă Gorj plăteşte aceeaşi sumă ca şi pentru reparaţia acoperişului, respectiv 135.000 de lei. Noile uniforme vor fi personalizate şi rezistente la cele mai mari intemperii. ”Angajaţii vor avea echipamente de vară-iarnă, sunt prevăzute în Ordinul Ministrului, personalizate cu Ambulanţa Gorj, numele, calitatea, medic, asistent. Uniformele sunt speciale, rezistente la umiditate, frig, încălţămintea rezistentă la factori corosivi, petrolieri, au branţuri metalice, din piele. Investiţiile costă fiecare câte 135.000 de lei”, a mai spus Marian Niculescu.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: