Un englez vrea să cumpere echipa de fotbal Petrolul Ţicleni

Gorjenii plecaţi la muncă în străinătate se întorc peste ani să facă afaceri în localităţile de provenienţă. Ei sau patronii lor. Aşa s-a întâmplat şi cu Daniel Fudulache din Ţicleni al cărui patron din Anglia vrea să investească în echipa de fotbal a localităţii. Acesta i-a vorbit numai de bine patronului englez despre localitatea din care provine, i-a spus despre echipa de fotbal aşa că englezul este dispus să investească aproape 50.000 de lire anual în echipa Petrolul Ţicleni.

Daniel Fudulache este plecat la muncă în Anglia de mai bine de patru ani. Toată viaţa însă a trăit la Ţicleni şi a avut o mare pasiune pentru echipa de fotbal din localitate, Petrolul Ţicleni. Pasiunea pentru fotbal a luat-o cu el în Anglia şi aşa s-a întâmplat că patronul lui, un englez înstărit, a aflat de Petrolul Ţicleni. Acum este dispus să investească circa 50.000 de lire în fotbalul gorjenesc. „Sunt plecat de patru ani din Ţicleni dar nu am uitat niciodată de echipa de fotbal de aici. Îi povesteam mereu patronului meu din Anglia şi i-am spus într-o zi că vreau să investesc în Ţicleni, în echipa de fotbal. Este dispus să mă ajute cu bani aşa că am venit la primărie să mă interesez ce trebuie să fac. Aş investi cât este nevoie, până la 50.000 de lire pe an”,  a declarat Daniel Fudulache.

Primăria, dispusă să vândă

Intenţia lui Fudulache a fost confirmată şi de primarul oraşului Ţicleni, Ion Ungureanu. Acesta spune că echipa de fotbal nu e a primăriei ci a firmei Petrom dar ar fi dispus să pună o vorbă bună şi să facă contract şi pentru stadion dacă ar vedea un real interes. „Echipa este bună, de divizia B, juniori au luat locul trei pe ţară. Sunt 11 jucători dar din câte am înţeles de la el vrea să aibă 16. Nu am nimic împotrivă, o să vorbesc şi cu cei de la Petrom, este foarte bine că se interesează să facă ceva pentru localităţile lor”, a declarat Ion Ungureanu, primarul din Ţicleni.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: