Comercianţi din toată ţara, la Zilele comunei Godineşti

În aceste zile, la Godineşti localnicii sărbătoresc zilele comunei, sărbătoare care se află la cea de-a 13-a ediţie! Oamenii se pot bucura de faptul că anul acesta au venit mai mulţi comercianţi faţă de anul trecut si au de unde alege ce le trebuie. De asemenea s-au bucurat ieri de un spectacol de muzică populară şi sărbătoarea va continua astfel până mâine.

Localnicii sunt mulţumiţi de faptul că anul acesta primarul Gheorghe Corbeanu a organizat mult mai bine zilele comunei. Mulţumiţi sunt şi comercianţii care au găsit aici o schimbare. ”Am asfaltat un kilometru de drum pentru a nu mai sta oamenii prin praf, şi nici comercianţii. Cu toţii sunt mulţumiţi şi mă bucur că anul acesta avem parte de comercianţi din toată ţara”, a declarat primarul comunei Godineşti. „Ne bucurăm de atmosfera de aici, mai uităm de necazuri şi ne mai destindem şi noi. Ne bucurăm mult că primarul a asfaltat drumul, deoarece era praf până acum. Este o organizare foarte bună”, spun localnicii.

Şi comercianţii sunt mulţumiţi, iar cei care vin în fiecare an au văzut schimbările. „Domnul primar ne-a primit anul acesta foarte bine, am găsit o organizare bună şi venim aici deoarece este şi o zonă frumoasă, turistică”,  spune unul dintre comercianţi.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: