Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amendă de 20.000 de lei pentru un adăpost de animale

Inspectorii sanitar-veterinari au efectuat, în ultima săptămână, un număr de 133 de controale și au aplicat cinci amenzi în cuantum de 47.200 lei.


O amendă de 20.000 lei a fost dată unui adăpost de animale care nu deținea registrele speciale vizate de medicul veterinar de liberă practică ȋmputernicit, amenda de 6.000 lei unei persoane fizice care transporta animale fără a deține documente sanitare-veterinare și mijloc de transport neînregistrat sanitar-veterinar și 1.200 lei la un  magazin alimentar, pentru identificarea unor produse alimentare depozitate necorespunzător, direct pe paviment. Amenzi de câte 10.000 de lei au de plătit un depozit alimentar pentru depozitarea baxurilor de băuturi răcoritoare (sucuri, apă minerală) pe paleţi amplasaţi în afara unitătii și și un magazin alimentar deoarece nu avea un spatiu special amenajat pentru produsele neconforme, deteriorate sau expirate.  

Vizualizări: 933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: