Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dispărut!

Duminică, 14 februarie 2010, orele 20:05, poliţiştii din comuna Fărcăşeşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Traian P., din localitate, cu privire la faptul că nepotul său, PÎRVULESCU VINTILĂ, de 31 ani, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 14.02.2010, în jurul orelor 17:30  şi până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,80-1,85 m, greutate aproximativ 120 kg, ten deschis, ochi căprui, păr şaten tuns scurt.

La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu o geacă din fâş de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră cu dungi albe, pe cap purta un fes de culoare negru, iar în picioare avea o pereche de ghete de culoare maro.

În continuare poliţiştii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea bărbatului.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: