Amendat în târgul de la Broşteni

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Gorj, a crezut că face bani frumoşi în târgul săptămânal din Mehedinţi, dar s-a ales cu dosar penal şi cu marfa confiscată.

Poliţiştii din Strehaia, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti din cadrul D.S.V.S.A Mehedinţi, au organizat o acţiune în târgul săptămânal Broşteni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, ocazie cu care au fost aplicate opt sancţiuni în valoare de 22.000 lei, valoarea bunurilor confiscate fiind de 600 lei.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat de 47 ani, din judeţul Gorj, ce oferea spre vânzare încălţăminte sport şi care prezenta semnele specifice şi inscripţia unei mărci, fără a deţine documente în acest sens.

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Vizualizări: 3,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: