Târgu Jiu: Angajați ai primăriei, în pericol să fie dați afară

Singurii angajați care se ocupă de întreținerea Casei de Cultură riscă să fie dați afară. Ei au fost angajați pentru o perioadă determinată, iar contractele lor de muncă se apropie de final. Deși ar mai avea de lucru, municipalitatea încă nu a decis dacă îi mai păstrează sau nu.

Cele două persoane sunt singurele care se ocupă de întreținerea Casei de Cultură. Încă sunt societăți comerciale care au închiriat spații în această clădire și este nevoie ca aceasta să fie îngrijită. „Cei doi sunt angajați prin detașare. Au un contract de muncă pentru o perioadă determinată. Le-a fost prelungit acest program cu încă 60 de zile și încă nu s-a luat o decizie, ce s-ar putea întâmpla mai departe. Cei doi se ocupă de întreținere la Casa de Cultură pentru că încă mai sunt chiriași”, a transmis, la Radio Târgu Jiu, Adrian Drulă, consilierul primarului Marcel Romanescu.

Casa de Cultură a fost preluată de Primăria Târgu Jiu, însă, până acum, nu au fost identificate soluții pentru ca aceasta să fie modernizată și redeschisă. Pompierii au pus lacătul pe Casa de Cultură la sfârșitul anului 2015 pentru că nu respecta nici măcar normele minime de prevenire a incendiilor. Tot de atunci, sala de spectacole a fost închisă. (A.M.)

Vizualizări: 3,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: