Amendaţi pentru că au rupt afişe

Poliţiştii gorjeni au identificat şi sancţionat contravenţional alte două persoane despre care s-a stabilit că au rupt afişe electorale.

În data de 3 iunie a.c., în jurul orei 13:00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin 112 de către un cetăţean din comuna Scoarţa, despre faptul că a observat un tânăr care a rupt afişele electorale postate pe panoul amplasat în apropierea căminului cultural din satul Bobu, după care a părăsit zona.

Urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe tânăr în persoana lui P.P., de 32 ani, din comuna Scoarţa.

Acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor art. 103 lit. h din Legea 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, cu amendă de 600 lei.

 * * *

                                                                   

În noaptea de 4 iunie a.c., în jurul orei 00:15, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti au fost sesizaţi de către o persoană din Tg. Jiu, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 3 iunie a.c., cetăţeanul C.V., de 40 ani, din comuna Teleşti, a rupt un număr de 3 afişe electorale ce fuseseră postate, cu acordul proprietarului, pe gardul unui imobil.

Având în vedere cele constatate pe parcursul verificărilor, poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a lui C.V., cu amendă în cuantum de 600 de lei, conform prevederilor art. 103, lit. h, din Legea 67/2004 rep.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: