Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amendaţi pentru scandalul făcut la meci

Câţiva suporteri au fost amendaţi de jandarmi în timpul partidei dintre Pandurii şi Steaua, sancţiunea cea mai mare, de 1000 de lei, primind-o un bucureştean care a încercat să vândă bilete la suprapreţ. Bărbatul luase mai multe bilete care permiteau accesul pe stadion, în încercarea de a le vinde la un preţ mai mare, numărul spectatorilor dornici să asiste la meciul de fotbal fiind foarte mare. Un gorjean s-a ales şi el cu interdicţie pentru o jumătate de an de acces pe stadion după ce a venit la meciul de fotbal în vădită stare de ebrietate. Bărbatul de 34 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost iertat în privinţa amenzii, primind doar un avertisment scris, după ce a fost trimis acasă pentru a vedea eventual meciul la televizor. 
 Interdicţie de a vedea meciul a avut şi un minor de 16 ani venit de la Bucureşti cu grupul de suporteri stelişti. Acesta nu avea voie să intre pe niciun stadion din ţară timp de o jumătate de an, iar atunci când a fost verificat de jandarmi, şi-a prezentat date de identitate false, crezând că va trece prin cordonul forţelor de ordine. Jandarmii gorjeni l-au depistat însă la timp şi pe parcursul meciului de fotbal l-au ţinut în afara stadionului, aplicându-i şi o amendă de 50 de lei.
 


Vizualizări: 64

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: