Amenințat cu moartea în biserică. „Te calc cu mașina”

Și-a amenințat vecinul chiar în timpul slujbei de la biserica din sat. Un bărbat de 76 de ani, din comuna gorjeană Bengești-Ciocadia, a fost trimis în judecată sub acuzația de amenințare.

În primăvară, Judecătoria Novaci l-a condamnat la 1.500 de lei amendă penală. Bătrânul a contestat decizia, iar Curtea de Apel Craiova a decis, zilele trecute, să-i aplice un simplu avertisment.

Altercația din biserică s-a produs pe 14 ianuarie 2018, înainte de ora 9:00. Era slujba de duminică la biserica din satul Bengești. De față cu ceilalți enoriași, pensionarul i-a adresat amenințări cu moartea vecinului său, spunând că „îl va călca cu mașina” și „îl va juca în picioare”, provocându-i acestuia o stare de temere .

În fața instanței, bărbatul a spus că, de fapt, nu și-a amenințat vecinul, ci doar „l-a rugat frumos” să-i lase familia în pace, acuzându-l că i-a despărțit fiica de soțul său.

Cântărețul de la biserică a confirmat întreg scandalul.

Bătrânul a fost acuzat și de hărțuire, dar vecinul său nu a putut să aducă dovezi în acest sens. Pensionarul s-a plâns că a primit o amendă exagerată din partea instanței, în condițiile în care are o pensie mică.

Curtea de Apel Craiova a ținut cont de vârsta și cazierul inculpatului și a decis să-i aplice un simplu avertisment. Pensionarul va trebui însă să achite cheltuielile de judecată.

Vizualizări: 2,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: