Ameninţată cu moartea

În data de 28 ianuarie a.c., orele 21:02, poliţiştii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Turburea, au fost sesizaţi  prin Apel SNUAU 112, de M.E., de 64 ani, din com Aninoasa, jud. Gorj, despre faptul că S. V.G., de 41 ani din accesaşi localitate a pătruns fără drept în curtea locuinţei numitei H.L., de 35 ani şi a ameninţat-o cu moartea.

          La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea care au constatat că cele sesizate se confirmă, numitul S.V.G., fiind găsit în curtea locuinţei părţii vătămate, rezemat de temelia casei, iar la controlul corporal organele de poliţie au găsit asupra acestuia pe cureaua pantalonului, la spate, un cuţit cu o lama metalică de 20,5 cm lungime şi mâner din lemn.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare fapte prev. şi ped. de art. 192, alin. 1 şi 193 alin.1 din C.P. şi infracţiunii prev. şi ped de art. 2 pct. 1 din Legea 61 /1991R, cuţitul fiind ridicat în vederea confiscării.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: