ANAF începe executarea silită la Pandurii

ANAF a trimis Pandurii Târgu-Jiu o somaţie de plată, prin care anunţă clubul că a intrat în procedura de executare silită şi că va avea conturile blocate pentru că nu a achitat rata din eşalonarea la plată şi dările curente. Anunţul vine imediat după ce acţionarii au luat decizia intrării Pandurii în insolvenţă, dar nu s-au grăbit să depună actele la tribunal.
Reprezentanţii clubului susţin că debitele clubului au ajuns la două milioane de euro, 25% reprezentând-o salarii care nu au fost achitate la timp. "Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj a urmărit procedura pentru CS Pandurii la fel ca pentru oricare debitor. Dacă datoriile nu sunt plătite la timp, datornicul se somează în scris, conturile sunt blocate şi se instituie poprirea pe acestea. Aşa începe executarea silită”, a declarat pentru Mediafax Marin Ciumag, directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj.
Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, susţine că problema va fi rezolvată după ce instanţa va declara intrarea în insolvenţă a structurii sportive. "Am primit somaţia în cauză, dar până în prezent nu ni s-au blocat încă conturile. Datoria clubului către Finanţe este de câteva milioane de lei, lucru care s-a luat în calcul şi la luarea deciziei de intrare a CS Pandurii în insolvenţă", a declarat, pentru Mediafax, Narcis Răducan. (A.P.)

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: