Andra le-a transmis fanilor o super veste

Solista Andra a avut de făcut în ultimele zile un anunţ important pentru cei mai mici dintre fani.  “Dragii mei, am o super veste” le-a transmis artista care este în culmea fericirii pentru un premiu pe care l-a primit în perioada de pandemie din partea celor mai mici fani.

Andra a reușit să câștige titlul de ”Favorite Romanian Star” în cadrul galei NICKELODEON’s Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together, un spectacol virtual care a avut loc pe data de 2 mai.

A fost pentru prima dată când artiști din România au fost nominalizați în cadrul faimoasei gale dedicată artiștilor favoriți ai celor mici. Concurența a fost acerbă. Alături de Andra au mai fost nominalizate vedete precum: Alina Ermia, Irina Rimes și Gașca Zurli, însă votul publicului a fost decisiv și a făcut-o pe cântăreață câștigătoarea premiului. ”Dragii mei, am o super veste!! Am câștigat FAVORITE ROMANIAN STAR la nickelodeon kidschoiceawards! Mulțumesc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Voturile voastre mă onorează și mă bucură enorm! Acest premiu este prima oara în posesia unei artiste din România! Acest lucru mă emoționează și mai mult. Ador copiii și sunt mândră să fiu preferata lor!!! Vă iubesc!” a scris artista pe contul său de Instagram. Vedeta a postat și un filmuleț în care mulțumește, alături de cei doi copii ai ei, Eva și David, publicului care a votat-o.

Kids’ Choice Awards este cea mai mare gală dedicată copiilor din întreaga lume. Evenimentul reunește artiștii preferați din muzică, cinematografie și mediul online, pe care cei mici îi pot vota în cadrul unei competiții globale. Show-ul este organizat de Nickelodeon din anul 1987 și este pentru prima dată în istorie când s-a ținut în mediul online, din cauza măsurilor de distanțare socială. De regulă, spectacolul live se desfășoară în Los Angeles.

Vizualizări: 1,892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: