Anchetă extinsă în cazul traficanţilor din Licurici

Poliţiştii au extins cercetările în cazul privind furtul celor 900 de litri de produse petroliere şi au identificat un nou suspect.

Reamintim faptul că joi, 3 noiembrie, în urma unei acţiuni executate pe raza comunei Licurici, poliţiştii îl depistau în trafic, într-un autoturism, pe P.I.M., de 23 ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj, suspectat de sustragerea a 900 de litri de produse petroliere dintr-un colector amplasat pe raza localităţii de domiciliu.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că P.I.M., a fost ajutat la comiterea faptei, fără o înţelegere prealabilă, de către P.D.S., de 23 ani, din oraşul Tg. Cărbuneşti.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, P.I.M. pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar P.D.S., pentru infracţiunea de favorizare a infractorului.

Ulterior, faţă de suspectul P.I.M. a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: