Andrei aşteaptă chemarea lui Cârciumaru la Pandurii

De azi ar fi trebuit să spună „La revedere” postului de subprefect de Bucureşti şi să ajungă la Târgu Jiu ca manager/director general la Pandurii. Liviu Andrei nu renunţă la jobul pe care i l-a oferit Marin Condescu împreună cu Viorel David şi Florin Cârciumaru, dar spune că aşteaptă o lămurire a situaţiei din partea primarului municipiului, edilul fiind însă de părere că a clarificat tot ce era de clarificat atunci când a decis să părăsească Adunarea Generală a Acţionarilor de la Clubul Sportiv.

La două săptămâni de la anunţul făcut cu privire la aducerea lui Liviu Andrei într-una din cele mai importante funcţii de conducere de la Pandurii, lucrurile rămân la fel de încurcate în privinţa revenirii acestuia acasă. Anunţul brusc al lui Marin Condescu de a-l prezenta pe subprefectul de Bucureşti în funcţia respectivă a fost urmat de o veste şi mai şoc, cea a retragerii lui Florin Cârciumaru din AGA de la Club, lucru pe care unii nu-l cred posibil nici în momentul de faţă. Printre cei din ultima categorie se numără şi Andrei, care spune că aşteaptă să fie parcurse toate etapele menţionate anterior de Florin Cârciumaru, precum şi o invitaţie din partea acestuia, după care se reîntoarce la Târgu Jiu cu mare plăcere. „Să se rezolve mai întâi problemele acolo cu Adunarea Generală a Acţionarilor şi cu Consiliul de Administraţie, aşa cum a zis şi domnul primar, şi apoi, desigur, o să revin acasă. Aştept să fiu chemat şi de domnul primar şi cred că vom putea face treabă bună la echipă”, spune subprefectul de Bucureşti.

Cârciumaru: Eu nu mai sunt în AGA

Liviu Andrei spune că aşteaptă chemarea primarului municipiului întrucât îl ştie pe acesta în continuare în forurile de conducere ale Clubului, el menţionând că la Pandurii nu a fost înregistrată vreo demisie din partea sa. Florin Cârciumaru rămâne însă ferm pe poziţie şi reafirmă că nu mai face parte din nicio structură de conducere de la Pandurii, situaţie în care Andrei nu va primi prea curând o invitaţie din parte sa pentru postul de director general al clubului. „Eu am trimis încă de atunci o adresă oficială din partea Primăriei şi a Consiliului Local Târgu Jiu prin care anunţ că mă retrag din Adunarea Generală a Acţionarilor, iar de pe acest drum nu mai mă întoarce nimeni. E treaba domnului Andrei dacă vine sau nu la echipă, dar eu nu mai sunt în nicio funcţie la Club. Aşa cum am mai spus, voi fi alături în continuare de echipă cu tot ce pot eu, dar nu voi mai vota nicio decizie la AGA”, afirmă Florin Cârciumaru, după anunţul retragerii sale fiind aşteptată acum o nominalizare din partea Consiliului Local a persoanei care îl va înlocui pe edil în AGA de la Pandurii.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: