Fiica Zoicăi Zamfirescu, noul secretar al judeţului Gorj

Postul de secretar general al Consiliului Judeţean Gorj, rămas vacant după pensionarea Zoicăi Zamfirescu, a fost „moştenit” de către fiica sa. Deşi interimatul fusese asigurat de către Costel Marcău, directorul Direcţiei Juridice, acesta nu a participat la concurs, fiica Zoicăi Zamfirescu având un singur contracandidat.

Fiica Zoicăi Zamfirescu, fost secretar general al judeţului Gorj, a fost prezentată ieri oficial în funcţia ocupată până în luna februarie de către mama sa. Cristina Elena Zamfirescu Rădulea are 31 de ani, iar din anul 2008 şi până la data de 1 octombrie 2013 a lucrat ca manager proiecte în cadrul Instituţiei Prefectului Gorj. Deşi interimatul fusese asigurat de către Costel Marcău, directorul Direcţiei Juridice, acesta nu a participat la concurs, fiica Zoicăi Zamfirescu neavând decât un singur contracandidat.

Este vorba despre Ramona Covei, secretar al Primăriei Turcineşti, care a obţinut cu punctaj mai mic cu aproximativ 20 de puncte decât fiica Zoicăi Zamfirescu. „La concursul organizat de ANFP am participat decât eu şi secretara Primăriei Turcineşti, între noi fiind o diferenţă de aproximativ 20 de puncte. Eu am obţinut 94 de puncte la proba scrisă şi 95 de puncte la interviu”, a declarat Cristina Elena Zamfirescu Rădulea.

După aproximativ o săptămână de la instalarea în funcţia de secretar general al Consiliului Judeţean Gorj, fiica Zoicăi Zamfirescu spune că şi-ar dori să ocupe acest post pe o perioadă la fel de îndelungată ca cea a mamei sale. „A fost o săptămână interesantă, în care mi-am dat seama că nu este foarte uşor să deţii această funcţie. Pentru mine este o provocare. Am avut multe de învăţat de la mama mea şi sper că voi ocupa acest post pe o perioadă la fel ca lungă”, a precizat Cristina Elena Zamfirescu Rădulea.

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: