Ciurel şi Călinoiu, „paralizaţi“ de sindicate

Liderul sindical Marin Condescu crede că directorul Laurenţiu Ciurel, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, sunt paralizaţi de teamă după ce au văzut că sindicatele încă au forţă. Se referă la faptul că minerii şi energeticienii au semnat în număr mare angajamente pentru plata cotizaţiei. Sindicatele au pierdut procesul cu administraţia CEO, iar acum cotizaţia va fi plătită la casierie.  

Marin Condescu crede că toate problemele pe care le au sindicatele şi Clubul Pandurii sunt generate de protestul din mai a 4.000 de mineri şi energeticieni. „Pe Ciurel să ştiţi, şi pe Călinoiu care vrea să ajungă şef de regiune, i-au paralizat ultimele acţiuni ale sindicatelor. Au crezut că dacă nu mai adună cotizaţia, cum scrie contractul colectiv de muncă, se vor duce sindicatele spre zone pe care ei le preferă. Când au văzut că procentul celor care au semnat că plătesc cotizaţie a ajuns la 95% s-au blocat, sunt speriaţi de moarte“.

Condescu spune că la acest moment sindicaliştii sunt hărţuiţi. „Oamenii au semnat hârtii că vor să dea cotizaţii şi că aparţin acestui sindicat, dar administraţia a găsit alte metode de blocaj. Nu contează, pot să inventeze ce vor. Au văzut că 95% nu şi-au schimbat, după trei luni de hărţuire, nici un fel de comportament, i-a înnebunit“, a adăugat Condescu. „Dacă împotriva mea, să mă schimbe de la club şi federaţie, folosesc toate structurile statului, de la cele de informaţii până la represiune, însemnă că trebuie să-mi reconsider valoarea. Eu cred, şi asta trebuie să le spun celor care fac astfel de plângeri, că toate aceste structuri sunt de partea mea, pentru că am legea de partea mea. Se amăgesc că structurile statutului răspund la comenzile lor“, a mai spus Condescu.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: