Andrei încă nu ştie când va fi instalat în funcţie

Ziua în care Liviu Andrei va fi instalat în funcţia de subprefect este necunoscută încă. Prefectul Ion Florescu afirmă că nu a primit încă o dispoziţie în acest sens, el fiind convins că instalarea noului subprefect se va produce cel mai probabil miercuri. Florescu spune că o zi oricum mai trece din momentul în care primeşte înştiinţarea oficială şi până la convocarea unei şedinţe de Colegiu Prefectural, după care se desfăşoară şedinţa propriu-zisă.

Andrei a fost numit în postul de subprefect în urmă cu câteva zile, decizia fiind publicată deja în Monitorul Oficial, fapt care face ca instalarea în funcţie a acestuia să nu mai dureze foarte mult timp. Hotărârea de Guvern prin care primvicepreşedintele PDL Gorj devine subprefect are numărul 244 şi a fost aprobată în 11 martie. Documentul respectiv menţionează că funcţia de subprefect este ocupată de Andrei cu titlu „temporar”, acesta urmând să susţină apoi concurs de înalt funcţionar public pentru a ocupa postul mai mulţi ani.

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial, partea I, numărul 153 din 12 martie 2009, şi hotărârea prin care actualul subprefect Constantin Dumitrescu este eliberat din funcţie şi este trecut pe un post de inspector guvernamental. Hotărârea respectivă are numărul 243 şi a fost aprobată tot pe 11 martie. Prefectul Ion Florescu afirmă însă că, deocamdată, la Prefectură nu a venit niciun document oficial prin care să fie confirmată schimbarea lui Dumitrescu şi numirea lui Andrei.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: