Andrei Ivan a lăsat Craiova pentru un adversar din Liga 1

Jean Vlădoiu, noul președinte al lui FC Argeș, mută pe piața transferurilor, cu trei achiziții de la CS Universitatea Craiova. Andrei Ivan a plecat de la Craiova și va juca la o adversară din Liga 1.

Jean Vlădoiu, noul președinte al lui FC Argeș, mută spectaculos pe piața transferurilor, cu trei achiziții de la CS Universitatea Craiova.

Din informațiile gsp.ro, formația din Trivale s-a înțeles cu oltenii pentru doi mijlocași centrali: Antoni Ivanov (25) și Vasile Constantin (22), plus Andrei Ivan (23, atacant). Cei 3 vin la Argeș sub formă de împrumut până la vară.

FC Argeș de fapt împrumută cei trei fotbaliști de la CS U Craiova.

Andrei Ivan a bifat 69 de meciuri pentru olteni în Liga 1, reușind 13 goluri și 3 assisturi. Deși nu e încântat de mutare, sursele gsp.ro susțin că fotbalistul vrea să se relanseze, să prindă mai multe minute și să redevină la forma care a făcut-o pe Krasnodar să plătească 3 milioane de euro în schimbul lui în 2017.

Vasile Constantin a jucat în total 7 meciuri pentru olteni şi are două goluri în alb-albastru.

Antoni Ivanov a fost transferat de la Gaz Metan, în iulie 2019, pentru 150.000 de euro. Are 32 de meciuri la olteni, reușind în acest interval 4 pase decisive.

La Craiova, incertă este și situația stoperului Stephane Acka. Ivorianul face presiuni de multă vreme să plece, nemulțumit de statutul de rezervă. În centrul defensivei au fost preferați în ultima perioadă Pap, Bălașa și Marius Constantin.

Vizualizări: 1,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: