Steaua îl vrea pe golgheterul lui Flavius Stoican

Echipa de Liga 3 Steaua Bucureşti îl vrea pe golgheterul revelației din Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu. Steaua vrea să îl transfere pe atacantul Daniel Paraschiv de la divizionara secundă antrenată de Flavius Stoican.

Steaua vrea să îl transfere pe atacantul Daniel Paraschiv, jucătorul de 21 de ani, de la divizionara secundă ACS Viitorul Târgu Jiu. Deşi sunt mai multe cluburi interesate de atacantul de 21 de ani, doar Steaua a avansat o ofertă. Formaţia de Liga 3 pregătește în această iarnă o campanie de achiziții consistentă, pentru ca obiectivul promovării în eșalonul secund să fie atins.

Antrenorul Daniel Oprița caută, în primul rând, câteva completări în linia ofensivă a echipei sale. Cum una din țintele principale, Ovidiu Herea, pare greu de adus, iar steliștii s-au orientat asupra tânărului atacant Daniel Paraschiv, de la ACS Viitorul Târgu Jiu, revelația primei părți a sezonului de Liga 2.

Urmărit atent și de câteva echipe din prima ligă, FC Voluntari, UTA sau FC Hermannstadt, tânărul jucător de 21 de ani se află în ultimele șase luni de contract cu gorjenii antrenați de Flavius Stoican. Paraschiv este unul dintre principalii marcatori în Liga 2, cu cele 6 reușite din prima parte a campionatului. Vârful de 21 de ani a contribuit la parcursul surprinzător al gorjenilor, care ocupă locul secund la finalul anului 2020.

Suma pentru care acesta poate fi transferat nu este foarte mare, 175.000 de euro fiind cota luI Daniel Paraschiv, conform transfermarkt.de .

Vizualizări: 619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: