Un fotbalist gorjean este dorit de Galatasaray

Galatasaray Istanbul este interesată de un fotbalist gorjean de 17 ani care evoluează acum la FC Viitorul. Este vorba de juniorul Roberto Mălăele, fiul fostului fotbalist de la Pandurii Lucian Mălăele, crescut şi el tot la centrul de juniori al clubului gorjean.

Roberto Mălăele, mijlocașul ofensiv de 17 ani, legitimat la Viitorul, ar putea fi protagonistul unui transfer important în perioada de mercato din ianuarie.

Conform Fanatik, Galatasaray este interesată să-l aducă pe promițătorul fotbalist crescut la Târgu Jiu şi preluat de Academia Gheorghe Hagi la juniorii republicani. Roberto Mălăele este nepotul cunoscutului actor, regizor, caricaturist şi scriitor gorjean Horaţiu Mălăele, fiind fiul fostului jucător de la Pandurii, Lucian Mălăele.

Sukru Hanedar, directorul administrativ al clubului turc, s-ar ocupa personal de transferul lui Roberto Mălăele, iar săptămâna viitoare ar fi planificată întâlnirea în urma căruia mutarea mijlocașului de 17 ani s-ar perfecta.  FC Viitorul solicită 500.000 de euro pentru a-i permite lui Roberto Mălăele să se transfere în Turcia, sumă pe care oficialii lui Galatasaray speră s-o reducă la viitoare întâlnire cu omologii de la Viitorul.

Roberto Mălăele a debutat la prima echipă a celor de la Viitorul încă de acum trei ani, la 14 ani, șase luni și 24 de zile, într-un meci cu Reșița, din șaisprezecimile Cupei României iar în prezent evoluează la echipa U19 a celor de la Viitorul, cu care a jucat în UEFA Youth League, și este internațional român U17.

Mălăele, cotat la doar 50.000 de euro pe site-ul transfermarkt.de, ar fi curtat și de câteva cluburi italiene, scrie Fanatik, precizând că oficialul Galatei va încerca să reducă prețul cerut de Viitorul.

Vizualizări: 1,740

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: