Fost golgheter la Pandurii, locul 2 în clasamentul din Turcia

Un fost golgheter de la Pandurii Târgu Jiu, din perioada în care echipa evolua în Liga 1, este al doilea marcator din campionatul Turciei. Alexandru Maxim este pe locul 2 în clasamentul golgeterilor din Turcia după reuşita din ultimul meci cu Alanyaspor.

 În 2013, Alexandru Maxim a plecat de la Pandurii Târgu Jiu la Stuttgart pentru 2 milioane de euro. Anul acesta Maxim a venit la Gaziantep din Bundesliga fiind transferat pentru suma de 2.3 milioane de euro.

Acesta este golgheter la Gaziatep, formaţie antrenată de Marius Şumudică, echipă care a urcat pe locul 3 în Turcia după victoria în faţa celor de la Antalyaspor, echipă aflată pe locul 2. În acest meci Alexandru Maxim a înscris în minutul 60 golul de 3-1 pentru Gaziantep, după ce a preluat şi a şutat din marginea careului la colţul lung. Aceasta este cea de-a 7-a reuşită a lui Maxim în Turcia şi fostul pandur urcă astfel pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, după Aboubakar de la Beşiktaş care are 8 reuşite.

Alexandru Maxim este cotat în acest moment la 2.6 milioane de euro, conform transfermarkt.com iar cea mai mare cotă a avut-o în 2014, când a fost cotat la 7 milioane de euro. În 2013, Maxim a plecat de la Pandurii Târgu Jiu la Stuttgart pentru suma de două milioane de euro.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: