Fost căpitan de la Pandurii, chemat la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu îl cheamă și pe Paul Anton la Craiova. Universitatea Craiova vrea să se întărească în pauza de iarnă pentru a câștiga în sfârșit titlul în Liga 1, iar Craioveanu speră să-l vadă în Bănie și pe „copilul său” de suflet, Paul Anton.

Dacă transferul lui Juan Camara e ca și perfectat, așa cum a anunţat  ProSport, un alt dinamovist ar putea să ajungă la Craiova, Paul Anton. Mijlocașul are șanse mici să mai continue la Dinamo, iar Gică Craioveanu pariază pe internaționalul român, alături de care a colaborat la Getafe, în perioada în care fostul atacant era în conducerea clubului.

Craioveanu are numai cuvinte de laudă pentru Paul Anton, fiind impresionat de modul în care mijlocașul trecut și pe la Getafe joacă de fiecare dată. Omul de încredere al lui Mihai Rotaru îi transmite lui Corneliu Papură că se poate baza oricând pe un fotbalist precum Anton, care a rezistat până la finalul anului la Dinamo, în ciuda faptului că a fost plătit doar de fanii din Program DDB. Mijlocașul a jucat excelent de când a revenit în „Ștefan cel Mare”, izbutind și un super gol pentru „câini”, în victoria cu Poli Iași: 4-1. „Paul Anton este copilul meu, un băiat deosebit. Am colaborat excelent la Getafe și nu știu de ce n-a rămas în Spania. Ar fi făcut față cu siguranță în La Liga, s-ar descurca și acum Îmi place ca om și ca jucător. Un caracter pozitiv, dă tot ce are, nu poți să-i reproșezi nimic. Paul joacă mereu cu multă dăruire și lasă totul pe teren”, a spus Gică Craioveanu, pentru ProSport.

Paul Anton este dorit şi de CFR Cluj şi are toate şansele să părăsească Dinamo în această iarnă.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: