Andrei Ivan, dezamăgit de neconvocarea la echipa națională

Atacantul oltenilor, Andrei Ivan, a vorbit recent despre neconvocarea la echipa națională și nu s-a ferit să-și ascundă dezamăgirea. Deși nu s-a anunțat oficial de ce nu a fost convocat, sunt speculații conform cărora ar exista un conflict între atacant și selecționer.

Motivul pentru care Edi Iordănescu nu l-a convocat pe vârful Universității Craiova îl reprezintă atitudinea pe care Ivan a avut-o la antrenamente înaintea a două jocuri ale naționalei din grupele Ligii Națiunii, cu Finlanda și Muntenegru, conform as.ro. Atunci, deși convocat, Ivan nu a luat loc nici măcar pe bancă și s-a vorbit despre un conflict între el și selecționer. Cu toate acestea, sursa citată asigură că atacantul nu are ușa închisă la prima reprezentativă a României ci este vorba doar de o alegere de moment a selecționerului.

Ivan a negat că ar fi avut un comportament neprofesionist la ultima acțiune a tricolorilor. "Sincer nu vreau să zic nimic despre domnul selecționer, este decizia dânsului. Sincer mă așteptam să fiu la națională, sunt în formă, am marcat 6 goluri. Nu am făcut scandal, nu am comentat la nimeni din staff-ul domnului selecționer, vă spun sincer. Am fost trimis în tribune la meciul cu Muntenegru. Nu a vorbit nimeni cu mine. Ești la echipa națională, nu trebuie cineva să spună 'bă, nu ești în lot'. Nu mă supăram, că nu am fost nici cu Finlanda și nu m-am supărat. Mă așteptam să vină cineva și să-mi spună că nu sunt în lot. Am vorbit ultima oară cu cineva de la națională când eram în Turcia în cantonament. Așa am crezut, că o să fiu convocat. Da, e frustrant, că îmi doresc să fiu acolo. Eu cred că dacă înscriu meci de meci o să fie imposibil să nu mă cheme. Nu am cui să cer scuze. Pe mine nu are de ce să mă afecteze, eu m-am antrenat bine, am fost disciplinat, nu cum s-a zis. Nu cred că am dușmani. Credeți-mă că nu știu nimic, vă spuneam dacă erau probleme", a spus Andrei Ivan.

Totuși, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a afirmat că echipa sa nu va mai avea jucători la lot cât va fi Edi Iordănescu selecționer. ”N-aș vrea să comentez eu deciziile selecționerului. Am pus pariu, cu mai mulți oameni de fotbal, că nu vom mai avea jucători la echipa națională câtă vreme Edi Iordănescu va fi selecționer. Vorbesc de acum câteva luni despre acest lucru”, a spus Mihai Rotaru, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Matinal.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: