Andrei, la validarea lui Călinoiu: Sper să te mai învestesc şi peste patru ani!

Liviu Andrei şi Ion Călinoiu au căzut la pace. După ce în ultimii ani, nu au pierdut nici o ocazie de a se bălăcări prin şedinţe publice, prefectul judeţului Gorj şi preşedintele Consiliului Judeţean se pare că şi-au reglat conturile. La şedinţa de validare în funcţie a lui Călinoiu, Andrei şi-a manifestat dorinţa de a-l mai învesti din nou şi peste patru ani. Nici Ion Călinoiu nu s-a lăsat mai prejos şi i-a mulţumit prefectului pentru că a organizat alegeri corecte.  

Ion Călinoiu a fost învestit pentru a treia oară în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. La şedinţa care a avut loc, ieri dimineaţă, în Sala Maură a Instituţiei Prefectului au fost prezenţi: prefectul Liviu Andrei, copreşedinţii USL, Florin Cârciumaru şi Dian Popescu; viitorii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, Ciprian Florescu şi Mădălina Ciolocoi, preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Mihail Pistol şi locţiitorul Teofil Boncu, şefii instituţiilor publice şi mai mulţi primari USL, Dorin Hanu, Marian Rotaru, Ion Ciocea şi Sorin Bucurescu. Ion Călinoiu a promis încă o dată că va duce la bun sfârşit proiectele deja demarate. “Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine. Mulţumesc prefectului şi Biroului Electoral Judeţean pentru că s-au desfăşurat alegeri corecte în Gorj”, a spus Călinoiu în încheierea discursului.

Urări şi sfaturi pentru Ion Călinoiu 

Prezent la şedinţa de validare a şefului judeţului, primarul Florin Cârciumaru a precizat că trebuie lăsate la o parte ostilităţile politice pentru a se putea lucra în armonie. “Primarii şi preşedintele Consiliului Judeţean trebuie să formeze o echipă. Toţi trebuie să lucrăm în armonie pentru comunităţile noastre întrucât asta aşteaptă cetăţenii după ce am câştigat alegerile din partea unui partid sau altul”, a declarat Cârciumaru. La rândul său, Dian Popescu a menţionat că va fi atât un prieten cât şi un critic al lui Ion Călinoiu, în cazul în care acesta nu-şi va duce la îndeplinire proiectele. Printre cei care l-au felicitat pe Ion Călinoiu s-a aflat şi Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj, care se pare că a uitat bălăcărelile dinaintea alegerilor. “Ioane, te felicit, să fii sănătos! Acum îţi voi spune şi ţie ce i-am spus şi primarului municipiului Târgu Jiu: Îmi doresc să te mai învestesc în funcţie şi peste patru ani”, a precizat Liviu Andrei, în încheierea şedinţei.     

SUSŢINERE

Liviu Andrei, prefect din vremea PDL, a rămas în funcţie fiind susţinut se pare de PSD. Liderul PNL Gorj Dian Popescu nu şi-a asumat niciodată susţinerea lui Andrei, care se pare că mai vrea încă patru ani.

MULŢUMIRI

Preşedintele Consiliului Judeţean pentru încă patru ani a mulţumit şi membrilor Biroului Electoral pentru organizarea alegerilor. În timpul alegerilor, Biroul Electoral a intrat în grevă şi chiar a trimis o adresă la Bucureşti pentru că cei din Consiliul Judeţean puneau condiţii pentru plata celor 10 lei pentru protocol.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: