Andrei Maioreanu, vicepreşedinte la Energia Rovinari

Consiliul Director al clubului Energia Rovinari, întrunit în şedinţă ordinară  la finalul săptămânii trecute, a aprobat înfiinţarea la nivelul secţiei de handbal a funcţiei de vicepreşedinte. „Având în vedere necesitatea unei mai strânse legături între Conducerea executivă şi echipă, în funcţia de vicepreşedinte al secţiei de handbal a fost numit inginer Andrei Maioreanu”, se arată în comunicatul oficial al clubului. Energia a avut până în urmă cu o lună preşedinte la secţia de handbal, Gore Popescu demisionând din funcţie. (C.D.)

Alte ştiri pe scurt:

Victorie în amicalul cu liderul din B2

Pandurii s-au impus în primul amical de la Sibiu cu liderul seriei B2, Voinţa Sibiu. Gorjenii au învins cu 2-1 într-un joc disputat pe Municipalul din Sibiu în faţa a peste 1000 de spectatori. Golurile celor de la Pandurii au fost marcate de Lemnaru în minutul 24 şi Tătaru  în minutul 77, după ce Voinţa a deschis scorul din minutul 10 prin Beza. Petre Grigoraş a trimis pe teren în prima echipă pe Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Neagu - Voiculeţ, Pintilii, Vranjes, Grecu - Lemnaru, Stromajer. În repriza a doua au mai jucat Popete, Nistor, Apostu, Tătaru, Rada, Cristea, Voinea şi Avramescu. Nu au evoluat la acest meci Cardoso şi Băcilă care sunt în perioada de refacere precum şi Hidişan care este accidentat. (C.D.)

Matei, Brata şi Lazar au jucat în meciul cu Albania

Convocaţi la naţionala de tineret a lui Săndoi, Matei, Brata şi Lazar au evoluat doar în primul joc amical din cadrul turneului amical "4 Nations Alpe - Adria, U 21 Cup 2011". În meciul cu Albania, câştigat de România cu scorul de 2-0, Gabriel Matei şi Ciprian Brata au jucat din primul minut iar portarul David Lazar a intrat în repriza a doua. Matei a evoluat cel mai mult dintre jucătorii pandurilor, fiind înlocuit de selecţioner în minutul 86, în timp ce Brata a evoluat doar în prima repriză iar portarul Lazar în repriza a doua. În cel de-al doilea meci al acestui turneu, cel cu Israel, scor 1-1, Săndoi nu a mai apelat la nici unul dintre jucătorii de la Pandurii. (C.D.)

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: