Andrei, supărat de şefii de la deconcentrate

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, e supărat pe şefii de la deconcentrate pentru că nu vin la şedinţe.

Lipsa şefilor deconcentratelor de la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă l-a enervat foarte tare pe prefectul de Gorj, Liviu Andrei, care le-a amintit că la Prefectură nu e ca la Parlament. „Să-i conştientizaţi pe şefii dumneavoastră că prezenţa în acest comitet este obligatorie. Nu vor să vină- Vom lua măsuri. Noaptea la două dacă avem nevoie de ei, trebuie să vină. Nu poate prefectul în calitate de preşedinte al acestui comitet să ia decizii singur. Deciziile care se iau se supun votului şi fiecare trebuie să voteze. Avem  şedinţa extrem de importanţă şi suntem jumătate plus unu. Păi ce, noi suntem la Parlament aici-”, a declarat Liviu Andrei.

Toţi cei care şi-au trimis înlocuitor vor fi trecuţi pe lista neagră, iar împotriva lor se vor propune măsuri de sancţionare.

Directorii explică absenţa. „De ieri, la SGA Gorj se află Auditul pe toate sectoarele, iar eu fiind reprezentantul unităţii trebuie să le stau la dispoziţie. De aia nu am fost la şedinţă. Suntem monitorizaţi pe toate sectoarele şi eu sunt cu dumnealor aici pentru cinci zile. Mi-am trimis reprezentant, pe adjunctul instituţiei, nu văd care este problema. Ce, domnul prefect când pleacă în concediu, sau când lipseşte pentru alte probleme nu îi ţine nimeni locul- Are subprefect, este cine să îl înlocuiască. Aşa e şi la noi”, a declarat Theodor Popescu, director SGA Gorj. De asemenea, printre cei care au lipsit se regăseşte Ion Iliuţă, directorul DSV Gorj, inspectorul şef de la ITM, George Romanescu sau Viorel Salvador Caragea, şeful poliţiei.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: