Andrei: Voi candida într-un loc unde voi avea 90% şanse

Prefectul Liviu Andrei a răspuns la Radio infinit la o serie de întrebări privind viitorul său politic.

 De ce nu sunteţi inclus în sondaje?

De ce nu îi întrebaţi pe ei, poate eu sunt rezervat. Nu am nicio tristeţe. În chestiuni de genul acesta cine crede că persoana lui Liviu Andrei poate fi benefică într-o anumită poziţie… Cum am spus, este un partid care m-a propus aici şi care mă susţine în continuare şi pe care eu nu vreau să-l fac de râs. Chiar dacă partidul respectiv îmi propune o variantă este clar că sunt două chestiuni pe care le pot aborda în momentul acesta. Ori accept varianta respectivă, ori dacă nu accept şi nu am o motivaţie obiectivă trebuie să plec.

Mai luaţi în calcul o candidatură la parlamentare?

O viitoare candidatură la parlamentare o iau în calcul, evident. Şi am şi spus treaba asta celor îndrituiţi. Cameră sau cameră superioară, pentru una din ele. Voi candida într-un loc unde voi avea 90% şanse.

Credeţi că va fi greu în 2012, ţinând cont de acest USL?

Nu ştiu. Este posibil să fie greu, să fie uşor. Sunt alte persoane la ora actuală care hotărăsc acest lucru. Eu la ora actuală îmi văd de treaba mea de la Prefectură şi fac ceea ce trebuie să fac acolo, de dimineaţa de la 7.00, când vin, până seara la 9.00-10.00, când plec.

Nu e nevoie de o activitate politică înaintea unei eventuale candidaturi?

Depinde şi de strategia pe care o voi face. Cred că impactul va fi foarte puternic dacă mă autosuspend în perioada respectivă, de o lună de zile, să candidez şi apoi să ştiu că pot să mă întorc din nou la Prefectură. Însă vom vedea.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: