Stoican visează la play-off după egalul cu Turris

ACS Viitorul Târgu Jiu visează la un loc de play-off după remiza cu Turris Oltul din etapa a 13-a. Flavius Stoican crede că, dacă rezultatele şi jocul vor propulsa echipa, se va lupta până la capăt pentru un loc în primele şase echipe din Liga 2.

ACS Viitorul Târgu Jiu se menține între primele șase echipe ale campionatului Ligii a 2-a și după etapa a 13-a. Elevii lui Flavius Stoican  au făcut un egal pe terenul celor de la Turris Oltul, 0-0, scor care l-a mulțumit pe antrenorul oltean,  după cum a afirmat la interviurile de la final.

Tehnicianul a considerat, în primul rând, că ambele echipe au avut ocazii importante de gol și că rezultatul de egalitate e unul echitabil. ”Au fost situaţii de gol şi de o parte şi de cealaltă. Am întâlnit o echipă care are în componenţă jucători buni, o echipă care îşi doreşte promovarea. Noi suntem o echipă tânără care vrem să creştem de la meci la meci. Tratăm fiecare joc foarte atent. Dacă rezultatele şi jocul nostru ne propulsează să fim în primele şase, luptăm până la capăt”, a explicat Stoican strategia echipei sale. Cei de la ACS Viitorul și-au schimbat recent strategia şi obiectivele de viitor, după rezultatele bune din ultimul timp, şi speră acum la un loc de play-off.

Referitor la echipa sa, Flavius Stoican a afirmat că este mulțumit de punctul în care se află, mai ales că ACS Viitorul se bazează pe jucători tineri: „Pe mine mă interesează ca aceşti băieţi să aibă continuitate în evoluţie şi să crească. Acum am fost o echipă care a dat dovadă de maturitate în ultimele minute. Eugen Trică este un prieten vechi, m-a primit aşa cum se primeşte un oaspete”.

ACS Viitorul e pe locul 6 în Liga 2, după ce a acumulat 20 de puncte în 13 meciuri şi mai are două meciuri de jucat în acest an, cu Concordia Chiajna acasă și cu CS Mioveni în deplasare.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: