Universitatea Craiova acuză arbitrajul: Am avut două penalty-uri

Silvian Cristescu, directorul sportiv al Univesității Craiova, a criticat arbitrajul din meciul echipei sale cu Botoșani, încheiat la egalitate (0-0). Oficialii olteni susţin că nu l-i s-au acordat două penalty-uri la acest ultim meci din campionat.

Craiova a remizat la Botoșani, scor 0-0, iar Silvian Cristescu a fost mulțumit de evoluția echipei. Supărarea oficialului Craiovei este reprezentată de modul în care „centralul” Bogdan Dumitrache a arbitrat partida. Directorul sportiv al oltenilor spune că echipa sa ar fi trebuit să primească două penalty-uri. „Domnul Dumitrache ar fi arbitrat foarte bine aseară dacă ar fi văzut și cele două penalty-uri la Mamut. La cel de-al doilea, portarul Botoșaniului mai avea puțin și îi rupea tricoul. Nu este vorba de a căuta penalty. Portarul l-a tras de tricou, se vede clar. Mai avea puțin și i-l rupea! Nu vreau să spun că arbitrajul este de vină pentru ultimele rezultate, dar ne-a fost refuzat un penalty care se vedea de pe Pluto! Pigliacelli nu a avut niciun șut pe poartă, posesia noastră a fost de 65%, am dominat din toate punctele de vedere. Cert este că la meci echipa a arătat o altă atitudine, a fost mai ambițioasă, a alergat mai mult. Noi am pierdut două puncte și rămân la ideea că la tragerea de tricou era penalty, mai clar de atât nici nu se putea”, a declarat Cristescu la PRO X.

Cu punctul obținut la Botoșani, Craiova a urcat pe prima poziție în Liga 1, însă va coborî dacă FCSB obține cel puțin un egal cu Gaz Metan Mediaș în meciul de luni.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: