Pandurii resemnaţi, nu se mai ceartă cu arbitrii

Oficialii clubului Pandurii s-au resemnat cu ideea că arbitrii nu vor înceta să şicaneze echipa şi au cerut jucătorilor şi staff-ului tehnic că nu mai riposteze. După scandalul de la finalul meciului cu ACS Viitorul, cei de la Pandurii s-au ales cu antrenorul principal, un jucător şi un membru din staff suspendaţi pentru trei etape şi cu amenzi de peste 10.000 de lei.

Scandalul provocat de un jucător de la ACS Viitorul la finalul meciului cu Pandurii, după ce acesta l-a lovit pe Steven Goma, a dus la trei suspendări la echipa de tradiţie a Gorjului şi nici una la adversarii care au provocat scandalul. Intervenţia antrenorului Călin Cojocaru de la finalul meciului, după ce jucătorul a fost lovit şi alţi jucători au fost bruscaţi de forţele de ordine, l-a costat trei etape de suspendare şi o amendă de 4.000 de lei. Fotbaliștii săi vor trebui să se descurce fără antrenorul principal pe bancă până la finalul anului.

Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a declarat că Pandurii trebuie să se obişnuiască cu astfel de prestații ale arbitrilor şi să greşească cât mai puţin. „Ne-am mobilizat cu toții şi am avut o discuție și cu staff-ul tehnic, și cu băieții ajungând la concluzia că va trebui să jucăm cu acest handicap. Va trebui să ne vedem de joc și să încercăm să facem cât mai puține greșeli, să nu le dăm posibilitatea domnilor arbitri să aibă acces la astfel de decizii controversate. Dacă vom reuși să eliminăm aceste greșeli, să jucăm tot mai bine, cu siguranță vor trebui să se facă foarte rău de râs ca să ajungă la ce își propun sau să ne lase să jucăm”, a spus Floroiu la Accent Tv.  În acelaşi timp oficialul se declară îngrijorat şi de locul din clasament al gorjenilor dar speră că acum echipa s-a descătuşat: „Este îngrijorător locul din clasament pentru că echipele din fața noastră se distanțează, dar sper și cred că după următoarele jocuri să urcăm în clasament. Nu mai suntem ce eram anul trecut. Avem un lot competitiv care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă. S-a văzut asta în meciurile cu Călărași sau Farul Constanța”.

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit în acest sezon decât două victorii, un succes pe teren propriu şi unul în deplasare, dar şi un rezultat de egalitate, având doar şapte puncte în clasament.

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: