Andrieş, pus pe gânduri de jocul slab al Energiei

Andrieş a fost nemulţumit de jocul Energiei în ciuda victoriei cu 29-24 în faţa celor de la Dinamo. Gorjenii au 2 victorii şi 3 eşecuri din primele 5 runde ale noului sezon.

Energia a stopat la timp seria neagră. După 3 eşecuri la rând, trupa lui Andrieş s-a impus greu pe teren propriu cu Dinamo şi a ieşit din zona minată a clasamentului.

Rezultat bun, joc slab

Jocul Energiei nu impresionează deloc în acest start de sezon. Rezultatele au fost oscilante. Două victorii venite prin multă muncă, acasă cu Ploieşti şi Dinamo, plus 3 eşecuri, cu Bacău, Suceava şi Timişoara. Ultimele două la limită. Chiar dacă echipa sa a obţinut sâmbătă a doua victorie din acest sezon, Andrieş admite şi el jocul mai puţin reuşit al elevilor săi. „Mulţumit doar de rezultat. Celelalte comentarii nu-şi au rostul. Să trecem de la o stare la alta, aşa de uşor, nu o înţeleg. La Timişoara am avut o evoluţie bună, acum am tratat cu uşurinţă momentele decisive. Am ratat mult, singuri cu portarul, ratări de la 7 metri”, spune antrenorul Energiei. Gorjenii caută victoria şi etapa viitoare, pe terenul codaşei U Cluj.

„Nu prea jucăm mai nimic în atac, fiecare încearcă să rezolve problema, nu au răbdare. Din păcate, consideră că pot rezolva meciul singuri. Bine că am luat punctele, erau foarte importante pentru configuraţia clasamentului, pentru că jucam acasă”.  Liviu Andrieş, antrenor Energia Pandurii

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: