Andrieş: Suntem mulţumiţi de evoluţia fetelor

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a reuşit să impresioneze la prima prezenţă în Cupa României. Chiar dacă s-au oprit în faza şaisprezecimilor, handbalistele au arătat că au potenţial şi au adus la sală sute de iubitori ai acestui sport.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au reuşit o prestaţie foarte bună în faţa SCM  Craiova, la meciul din şaisprezecimile Cupei României. Chiar dacă au pierdut meciul, pentru tânăra echipă a CSM rămâne performanţa de a ajunge în această fază a competiţiei, la mai puţin de jumătate de an de la înfiinţarea echipei. Pentru jocul bun prestat antrenorul Liviu Andrieş şi-a felicitat echipa la finalul meciului: “Ţin să le felicit pe fetele mele pentru că s-au ridicat la nivelul adversarelor. Din păcate, s-a văzut clar lipsa noastră de experienţă în momentele importante ale jocului. Dar una peste alta, cred că toată lumea din sală şi, în principal eu, suntem mulţumiţi de evoluţia fetelor. Au făcut o primă repriză extraordinară, iar până la final tot jocul a fost nemaipomenit pentru noi pentru că am întâlnit una dintre echipele puternice ale campionatului nostru, care a câştigat o cupă europeană”.
Şi adversarii au fost impresionaţi de evoluţia fetelor lui Andrieş care au făcut o primă repriză foarte bună şi, prin evoluţia lor, au forţat adversarul să trimită pe teren cea mai bună garnitură. “Adversarele noastre au luat meciul foarte serios şi asta s-a văzut în prima repriză. Noi am fost visători, am crezut că venim, facem foaia şi plecăm. Handbalul nu este aşa, dacă nu îl tratezi cu respect, asta se întâmplă.  În loc să le odihnim pe fetele care trebuiau odihnite, a trebuit să le introducem ca să nu avem emoţii. Bineînţeles, în repriza a doua, lucrurile  s-au schimbat, am câştigat şi ne-am atins obiectivul”,  a spus antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: