Pandurii a adus numai jucători tineri

Pandurii s-a reunit deja de două zile dar jucătorii continuă să vină pe parcursul acestei săptămâni. Marţi s-a alăturat echipei şi japonezul Kazuki Takahashi iar francezul Ludovic Erhart a anunţat că va sosi la începutul săptămânii viitoare.

Numărul de jucători din lotul celor de la Pandurii este în creştere şi numărul celor tineri, chiar sub 18 ani, trece de jumătate din lotul actual. Jucătorii veniţi de la FCSB şi Rapid sunt foarte tineri, la fel ca şi celelalte noutăţi din lot. Acestora li se adaugă şi şase juniori din propria pepinieră. Şi numărul celor care revin la echipă dintre cei care au evoluat şi în 2019 este în creştere. Marţi a revenit japonezul Kazuki iar în zilele următoare se vor alătura lotului Ciobanu şi Patrick Popescu iar la începutul săptămânii viitoare va reveni în ţară şi francezul Ludovic Erhart. Şi jucătorii care revin după unele accidentări au anunţat că vor intra în programul echipei în curând, în această situaţie fiind Bogdan Dănăricu, Robert Bratu şi Iulian Măicăneanu.

Antrenorul Călin Cojocaru le-a transmis deja jucătorilor, şi celor noi şi celor prezenţi de mai mult timp la echipă doleanţele sale. ”Am nevoie de jucători care au capul doar la fotbal şi care vor să tragă pentru Pandurii ca pentru propria lor familie. Este o săptămână de reacomodare la efort şi de stabilire a lotului”, a precizat antrenorul pandurilor care a arătat deja la finalul anului trecut ce îşi doreşte de la fotbalişti şi nu a tolerat în nici un fel indisciplina, chiar dacă echipa avea probleme de lot. Cojocaru a preferat să ia jucători tineri de la juniori şi a renunţat la patru dintre fotbaliştii din lot înainte de finalul anului. Acesta spune că mai aşteaptă şi alţi jucători, aşa că nimeni nu are încă locul garantat în echipă, indiferent că este din vechea garnitură a pandurilor sau este nou venit.

La echipa gorjeană vor mai veni aşadar şi alţi fotbalişti, dar tot tineri, deoarece Pandurii are interdicţie din partea FRF să transfere jucători seniori.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: