Gorjul, repartizat în regiunea a patra la baraj

Judeţul Gorj   a fost repartizat în regiunea a patra pentru meciul de bataj de promovare în Liga 3.  FRF a stabilit şapte regiuni pentru meciurile de baraj pentru promovarea echipelor în Liga 3 iar Gorjul va fi repartizat în regiunea 4, Vest, alături de judeţele Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş şi Mehedinţi.

Promovarea echipelor campioane judeţene din ţară se va face în urma meciurilor de baraj şi în acest an, iar FRF a stabilit şapte regiuni pentru meciurile de baraj de promovare. În urma acestei organizări vor avea loc câte trei meciuri de baraj pe regiune. Judeţul Gorj a fost repartizat în regiunea 4, Vest al[turi de judeţele Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş şi Mehedinţi. În ceea ce priveşte lupta pentru promovare, din judeţul Gorj şi-au exprimat intenţii de promovare mai multe echipe, şanse reale având în prezent primele clasate din Liga 4, Ştiinţa Turceni, Petrolul Bustuchin şi Vulturii Fărcăşeşti. Lupta rămâne însă deschisă şi pentru alte formaţii din campionatul judeţean care mai au încă şanse matematice de a câştiga titlul de campioană judeţeană, care le va permite accesul la meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3.

Regulamentul pentru barajul de promovare în Liga 3, ediţia 2020-2021, a fost aprobat iar campioanele judeţene au fost repartizate deja în şapte regiuni. Stabilirea meciurilor baraj se va face prin tragere la sorţi, evenimentul urmând să aibă loc în luna februarie 2020. Stabilirea jocurilor de baraj va fi făcută prin tragere la sorţi în conformitate cu împărţirea celor 42 de asociaţii judeţene din ţară în şapte regiuni administrative. Din fiecare regiune vor rezulta câte trei dueluri, urmând ca prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj să fie cea organizatoare a partidei tur. Returul se va desfăşura pe terenul celeilalte echipe extrase. În sezonul trecut, tragerea la sorţi a avut loc pe 15 februarie 2019.

Iată cele şapte regiuni stabilite de FRF:

Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui;

Regiunea 2, Nord-Vest: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj;

Regiunea 3, Centru: Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu;

Regiunea 4, Vest: Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi;

Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa;

Regiunea 6, Sud: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova;

Regiunea 7, Sud-Est: Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău, Vrancea.

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: