Cârţu pune presiune pe Papură: Nu ar trebui să piardă niciun meci!

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, consideră că lotul de care dispune Cornel Papură este unul echilibrat numeric  şi  valoric. Oltenii au un lot  de 30 de jucători în cantonament, de aceea preşedintele consideră că Papură nu ar trebui să piardă niciun meci din cele rămase în actualul sezon.

Sorin Cârţu este prezent în Antalya alături de echipă şi se declară mulţumit de ritmul de lucru. Oficialul Craiovei spune că speră ca Papură măcar să mențină media de două puncte pe meci, pe care a avut-o la începutul campionatului.  „Probabil vor mai veni jucători, dar în general lotul este competitiv. Cu ce avem la dispoziţie acum, nu ar trebui să pierdem niciun meci. Nu spun că trebuie să le câştigăm pe toate, dar nu ar trebui să pierdem niciun meci. Obiectivul nostru se ştie care este, anunţat de la începutul sezonului şi rămâne în continuare, atacăm cele două trofee, sperăm să şi reuşim. Este un lot bun, urmează ca şi conducerea tehnică să-l valorifice prin muncă”, a spus Cârţu care speră ca Papură  să aibă şi şansă: „Sper să aibă mai multă şansă decât în primele etape, fiindcă un antrenor în cariera lui are nevoie de şansă, eu spun că 70-80 la sută este ştiinţă, iar 20-30 la sută este şansă. El a făcut o medie bună la început, de două puncte pe meci, măcar să o repete în perioada următoare. În calitate  de preşedinte mi-a plăcut ce am văzut în această perioadă, s-a lucrat bine până acum, a fost o săptămână fructuoasă”.

Sorin Cârţu este convins că Dan Nistor nu are nevoie de timp pentru a se adapta la Universitatea şi se va impune din start. Nistor a marcat deja de la primul meci pentru Craiova, un gol din corner, în amicalul câştigat cu 2-0 de olteni contra nemţilor de la Eintracht Braunschweig.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: