Andrieş vrea o echipă puternică pentru o viitoare promovare

Antrenorul Liviu Andrieş şi-ar dori să formeze la Târgu Jiu o echipă de handbal feminin puternică pentru a ataca promovarea în prima ligă de handbal. Tehnicianul ar dori să se rezolve problema jucătoarelor  din Ucraina, pentru a forma echipa în jurul  acestor handbaliste de valoare.

Oficialii CSM Târgu Jiu nu vorbesc deocamdată despre promovare la echipa de handbal feminin care activează în Divizia A,  dar jucătoarele şi antrenorul Liviu Andrieş au planuri mari pentru viitor şi recunosc că se gândesc să formeze o echipă puternică în vederea promovării.

Antrenorul Liviu Andrieş crede că acest lucru este posibil şi consideră că poate forma o echipă puternică la Târgu Jiu în jurul celor două jucătoare din Ucraina pe care le are la pregătire şi a celorlalte jucătoare de valoare din lot. Din păcate Iryna Zinatullina şi Oleksandra Znolobovy doar se pregătesc cu echipa CSM, dar nu pot juca. „Din păcate, încă nu s-au rezolvat problemele cu jucătoarele din Ucraina, sportive care nu au putut fi folosite nici în partida din weekend. Încă se aşteaptă, pentru că  Federaţia Română de Handbal a făcut un demers la Federaţia Europeană şi se aşteaptă până la urmă să se vadă care va fi soluţia de a rezolva aceste probleme. Atât  pentru noi este o problemă, cât şi pentru alte 22 de  jucătoare şi jucători care sunt la ora actuală în România. Problema se poate rezolva la nivel european de către Federaţia din Ucraina. Sperăm să o rezolvăm cât mai repede pentru a  le putea  folosi pe cele două jucătoare, pentru că sunt deosebit de importante şi ne ajută şi sper eu ca în jurul celor două  jucătoare, plus  celelalte jucătoare de valoare pe care le avem în acest moment, să continuăm acest proiect frumos şi să formăm o echipă cu care să ne batem cu şanse reale pentru a putea promova”.

În acest week-end echipa CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie din actualul sezon în faţa CSU Târgovişte, scor 31-15 (16-7). Elevele lui Liviu Andries  s-au comportat  foarte bine la  acest meci şi s-au impus chiar chiar şi fără cele două jucătoare din  Ucraina. „Ne aşteptam să câştigăm pentru că le ştiam valoarea adversarelor, fetele s-au apărat bine şi ne-am atins obiectivul, acela  de a  câştiga şi,  până  la urmă, la  un scor destul  de mare pentru a ne  menţine  pe locul trei şi pentru a şi puncta şi la golaveraj”, a mai spus Andrieş după meci.

Cea mai bună jucătoare a meciului cu CSU Târgovişte a fost Ioana Stanca, care a înscris de 10 ori, urmată fiind de golghetera echipei, Mădălina Olariu, care a reuşit 7 goluri.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: