Se pun în vânzare biletele pentru meciul de inaugurare a stadionului din Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va pune azi în vânzare bilete pentru meciul  inaugural al stadionului din Târgu Jiu  programat vineri 25  octombrie. Preţurile biletelor sunt de  15 lei la  peluze şi 25  de lei la  cele două  tribune şi se pot procura zilinc de la  casa  de bilete  a  stadionului. 

 Casa de bilete  a  stadionului va fi deschisă pentru prima  dată astăzi, cu începere de la  ora  14:00, pentru cei care doresc să  ia parte  la evenimentele prilejuite  de inaugurarea Stadionului Municipal din Târgu Jiu.  „Biletele sunt valabile la toate evenimentele inaugurării, care includ tăierea panglicii inaugurale, programată la ora 14:00, meciul de old boys  dintre o selecţionată  a foştilor jucători ai echipei Pandurii şi o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale a  României, programat cu începere de la ora 15:00 şi la meciul oficial din Liga a doua susţinut de Pandurii Târgu Jiu în compania formaţiei Universitatea Cluj, programat cu începere  de  la ora 18:00”,  informează site-ul oficial al echipei din Târgu Jiu.   

Biletele se vor pune în vânzare astăzi, începând cu ora 14:00, la casa de bilete a Stadionului Municipal care va fi deschisă zilnic,  până vineri dimineaţa. Casa  de bilete a stadionului este amplasată în  faţa Primăriei Târgu Jiu, în clădirea Stadionului  Municipal, sub pasarela de acces în stadion.  Pentru acest eveniment clubul  Pandurii a anunţat că se pun în vânzare două categorii de  bilete,  la preţul de 15 lei la peluze  şi de 25 de  lei Tribuna  I –a  şi Tribuna a  II-a .

Pentru a facilita alegerea biletelor de către spectatori în sectoarele dorite, în jurul  stadionului constructorul  a amplasat panouri cu macheta stadionului şi sectoarele  aferente  fiecărei zone din tribună.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: