Antrenorul Adrian Bogoi a părăsit Pandurii

După eşecul cu Sportul Snagov, oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au început să caute un alt tehnician pentru banca tehnică a echipei. Cu toate cu nu a  fost demis de la echipă, antrenorul care pregătea Pandurii de aproximativ doi ani,  Adrian Bogoi, a ales în această după-amiază să plece de la echipă fără a da nici o explicaţie.

Oficialii  clubului Pandurii  au început să caute un alt antrenor după ce Pandurii a înregistrat în week-end un eşec în faţa ultimei clasate, Sportul Snagov. Tehnicianul echipei gorjene, Adrian Bogoi, încă antrenor principal al echipei, a  ajuns la prânz la Târgu Jiu, dar pentru că a aflat că se poartă discuţii cu alţi tehnicieni pentru a prelua echipa, Bogoi a ales să plece, deşi conducerea clubului intenţiona să îl păstreze în staff-ul noului antrenor. Înaintea antrenamentului programat luni după-amiază acesta şi-a luat rămas bun de la jucători şi a părăsit oraşul, nefiind de acord cu propunerea care i s-a făcut.

Jucătorii de la Pandurii s-au antrenat luni fără antrenorul principal Adrian Bogoi, doar cu secunzii Cristi Popescu şi Eugen Căţelu. 

În ceea ce priveşte înlocuitorul, cei de la  Pandurii au purtat discuţii cu Emil Săndoi, fostul antrenor cu care echipa din Târgu Jiu a promovat în Liga 1 în anul 2005.

Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: