Victoria se lasă așteptată la Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbunşeti a încheiat  la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, meciul din etapa a noua, cu Progresul Pecica. Astfel, şi după această etapă Gilortul rămâne tot fără victorie în acest sezon şi ocupă tot ultimul loc în clasament, având doar două puncte.

Gilortul a avut parte la meciul din etapa a noua de o asistenţă numeroasă, peste  200 de spectatori, veniţi să vadă o primă victorie a echipei lui Mario Găman. Din păcate nu a fost să  fie nici în cea de-a noua etapă, pentru că Dolcescu și Cocioabă s-au aflat în tribună, fiind accidentați. Iar lotul celor de la Gilortul nu este  nici atât  de numeros şi nici foarte bine aşezat pe posturi, neavând dubluri pentru fiecare poziţie din teren. Astfel că antrenorii s-au văzut nevoiţi să reprofileze anumiţi jucători pe alte posturi pentru a putea face faţă la acest meci.

Venită cu gânduri mari în Gorj, Progresul Pecica nici nu concepea să nu se întoarcă acasă cu cele trei puncte puse în joc, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din Târgu Cărbunești, iar după cum s-a jucat în ultimul sfert de oră pare să fi câștigat un punct prețios.

Găman a improvizat în defensivă, cuplul de fundași centrali fiind format dintr-un atacant și un mijlocaș, Ion şi Avramescu. „Echipa noastră a închis foarte bine traseele oaspeților, pecicanii terminând partida fără să expedieze vreun șut pe spațiul porții lui Jianu”,  au conchis  cei de la Gilortul, care aveau o mare ocazie de a obţine totuşi o primă victorie dacă aveau tot  lotul valid. 

Vizitatorii au fost mai periculoși în debut, după care Gilortul a echilibrat jocul și a trecut la timonă irosind numeroase ocazii de gol. Dominarea cvasitotală din ultimele 15 minute și mulțimea de ocazii la poarta Progresului, supusă unui asediu total, au făcut ca arădenii să termine meciul în corzi. Codin, Cîrstoiu, Almăjanu şi Meliță au reluat greşit din poziţii ideale.

Meciul s-a încheiat astfel cu o remiză albă și cu regretul victoriei care întârzie să apară pentru cei de la Gilortul.

Gilortul Târgu Cărbunești – Progresul Pecica 0-0

Stadion: „Cristinel Răducan”, Târgu Cărbuneşti

Gilortul: Jianu – Buzurin, Avrămescu (cpt.), Ion, M. Paștiu – Cîrstoiu, Oprișa (66’ Sorea) – Almăjanu, Codin (90’ Passi), Bubuioc – Meliță.

Rezerve neutilizate: A. Paștiu, Ancuța, Pociovălișteanu, Gîlceavă.

Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

Progresul: Gârlea – Ilan (59’ Ponta), Gabor, Țugulescu, Aldan – Popa (69’ Mager), Moraru – Iuga (46’ Copil), Arsene (cpt.), Bozian – Puie (59’ Grigore). Rezerve neutilizate: Iosub, Tiric, Tamaș. Antrenor: Dan Stupar.

Au arbitrat: Costinel Iacob (Craiova) – Răzvan Tudor (Craiova), Liviu Barbu (Videle). Observatori FRF: Adrian Ion (Pitești), Teodor Biriș (Hunedoara).

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: