Andrieş vrea să spele ruşinea cu o calificare în Final Four

Tehnicianul Liviu Andrieş se aşteaptă la o confruntare dificilă în manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei României cu CSM Bucureşti. Meciul va fi disputat vineri seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu începere de la ora 18. Partida va fi televizată de Digi Sport 3.

Temerea antrenorului Liviu Andrieş este în primul rând pentru proprii jucători: “Mi-e teamă în primul şi în primul rând de noi, dar dacă noi vom evolua cum am făcut-o în ultimele două jocuri, cred că ne vom califica. Mergem în ideea de a face un joc bun şi de a începe meciul de la 0-0 şi de a ne gândi că trebuie să jucăm pentru a face lucrurile cât mai bine, pentru a scoate un rezultat pozitiv care să ne califice în Final Four”.

Accederea la turneul final al Cupei României ar mai şterge din imaginea şifonată a echipei lăsată în această ediţie de campionat. “E clar că ne-am dorit să ne calificăm în Final Four, eu unul, ca antrenor, mi-am dorit şi îmi doresc ca orice meci pe care îl jucăm să îl câştigăm şi mi-am dorit să mergem în Final Four, pentru că ajungem în primele patru echipe ale României în această competiţie a surprizelor şi este un bonus pentru noi toţi şi o spălare a tuturor celorlalte jocuri pe care nu le-am făcut foarte bune în acest tur şi în acest retur de campionat”.

Sunt în continuare probleme de lot. La partida de vineri cu CSM Bucureşti, antrenorul gorjean nu se va putea baza pe Andrei Enache, accidentat, şi nici pe Mota, aflat în continuare în perioada de recuperare.

ÎNCREDERE

Preşedintele secţiei de handbal, Benedict Geamănu, nu crede că o calificarea a Energiei în Final 4 poate fi considerată o surpriză.  “N-ar fi o surpriză să mergem mai departe, pentru că în momentul de faţă noi jucăm bine. Băieţii sunt montaţi, toată lumea este determinată, se vor dărui 100% pentru acest meci şi scopul final este calificarea în Final Four”.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: