Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Angajări fără concurs la Spitalul Județean. Sunt 19 posturi!

Unitățile sanitare pot face angajări, fără concurs, în această perioadă de criză.

Cel mai mare spital din Gorj anunță că are nevoie de asistenți medicali și de brancardieri. Sunt în total 19 posturi ce vor fi ocupate pe o perioadă determinată de cel mult șase luni.

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va angaja 12 asistenți medicali. Ei vor fi încadrați la secțiile de Boli Infecțioase, ATI, Medicină Internă I (Compartimentul de Nefrologie), la Camera de gardă, la Serviciul de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale sau la laboratorul de analize medicale.

Spitalul mai are nevoie de șase brancardieri pentru Camera de gardă, dar și de un medic neurolog.

Toți vor fi încadrați în urma selecției de dosare. Deși anunțul a fost publicat pe 19 mai, dosarele se depun la secretariatul unității până miercuri, 20 mai, ora 16.00.

Selecția se va face în funcție de mediile de absolvire ale candidaților pentru fiecare post în parte. În cazul în care notele sunt similare, se iau în calcul, în ordine, vechimea în specialitatea postului, vechimea în muncă, dar și alte elemente din CV.

Vizualizări: 12,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: