Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Poliția Locală din Târgu Jiu vrea „să se întinerească”

Polițiștii locali din Târgu Jiu așteaptă să vadă statutul polițistului local ca să poată reîntineri și forța de muncă din instituție. Directorul Florin Băluță a explicat că are subalterni care au atins și vârsta de 62 de ani și nu îipoate trimite să stea în picioare o tură întreagă ori să intre prea mult în contact cu oamenii.

Șeful Poliției Locale Târgu Jiu a precizat că media de vârstă în rândul angajaților se apropie de 50 de ani, dar are polițiști locali și mai în vârstă de atât. Băluță a explicat că și-ar dori o reîntinerire a personalului, dar așteaptă să fie votat statutul polițistului local pentru a vedea cum va putea pune în aplicare un astfel de plan. “Media de vârstă este undeva la 47-48 de ani. Avem angajați care au ajuns și la 62 de ani. Se vede acest lucru. Acei oameni trebuie să-i ții undeva unde nu intră toată ziua în contact cu cetățeanul și nu poți să-i soliciți să stea opt ore în picioare. Toate aceste lucruri sper că se vor concretiza prin statutul Polițistului Local. Am înțeles că este în Senatul României, apoi va merge în Camera Deputaților. Așteptăm din 2013. Nu există niciun fel de interes pentru această instituție”, a declarat Băluță, la Târgu Jiu TV.

În prezent, Poliția Locală Târgu Jiu numără peste 130 de angajați.

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: