Angajări la DGASPC Gorj. Director: Salariile sunt bunicele

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj recrutează personal. Nu mai puţin de opt posturi de infirmieră au fost scoase la concurs pentru centrele din subordine. Salariile sunt atractive, spun şefii de la Protecţia Copilului.

Cinci dintre posturile de infirmieră scoase la concurs sunt pentru Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din cadrul Complexului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru adulţi Bîlteni. Alte două posturi sunt pentru Complexul de îngrijire şi asistenţă Suseni, iar un altul pentru Centrul de recuperare şi reabilitare Târgu Cărbuneşti.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii gimnaziale şi să aibă o vechime în muncă de cel puţin 5 ani. Pentru aceste posturi, termenul de depunere al dosarelor este 26 noiembrie, ora 16.30. Candidaţii vor susţine proba scrisă în data de 11 decembrie, iar interviul pe 14 decembrie. Conducerea DGASPC Gorj speră să găsească personal pentru aceste posturi. „Avem nevoie de personal. De vreo 4-5 luni am referatele făcute de şefii de centre. Le-am scos la concurs abia acum pentru că am primit nişte bani. Ne-au fost alocate 2,3 milioane lei. Acum putem. Posturile sunt pentru cele mai grele centre. Persoanele care ocupau aceste posturi au plecat, au ieşit la pensie. Salariile la centre sunt bunicele, mai ales pe anumite categorii de personal. Infirmiera prestează cea mai grea muncă într-un centru. La centre se acordă şi un spor de 50%. Chiar avem nevoie de personal pe aceste posturi. Sper să se şi ocupe”, a declarat Laurenţiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Vizualizări: 4,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: