Bază sportivă cu nocturnă, la Stăneşti

O bază sportivă cu teren sintetic a fost amenajată în satul Curpen al comunei gorjene Stăneşti. Investiţia a fost una costisitoare şi a fost suportată din bugetul local. Baza sportivă are instalaţie de nocturnă. Autorităţile locale spun că nu au pus vreo taxă pentru folosinţa bazei, deşi nu doar cetăţenii din localitate desfăşoară activitate pe terenul sintetic.

„Tineretul din Curpen şi din alte sate nu putea să joace fotbal pentru că se stricase fostul teren, care era pe iarbă. Am avut ambiţie să fac un teren. Am luat legătura cu o firmă din Oradea. Au venit, ne-au prezentat oferta. Terenul ne-a costat 195.000 de lei. Terenul sintetic este omologat FIFA, cu iluminat, cu plasă, împrejmuire. Se bucură de o mare afluenţă de tineret şi nu numai, inclusiv cetăţeni din Târgu Jiu vin aici să joace. N-am pus nicio taxă, am lăsat la liber să joace şi am fost încântat de succesul pe care îl are, mai ales în perioada de vară”, a declarat Ștefan Blideanu, primarul comunei Stăneşti.

Terenul este funcţional din luna iulie. Autorităţile locale nu au de gând să pună o taxă, dar pe perioada rece „au tăiat” iluminatul, consumul fiind unul ridicat.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: