Angajări la fabrica de gips-carton din Turceni. Vezi unde şi când!

Societatea Siniat va demara în curând procesul de selecţie a personalului necesar pentru punerea în funcţiune a fabricii de gips-carton de la Turceni, la construcţia căreia se lucrează în prezent. Reprezentanţii firmei vor fi în data de 11 aprilie la bursa generală a locurilor de muncă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, unde vor pune la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui job circa 80 de locuri de muncă.

Conducerea societăţii Siniat, compania care a investit 50 de milioane de euro în realizarea fabricii de gips-carton la Turceni, a anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj că vor fi prezenţi la Bursa Generală a Locurilor Muncă. Vor pune la bătaie câteva zeci de job-uri pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. „Este vorba de reprezentantul unei societăţi comerciale care are nevoie de 80 de persoane pentru fabrica gips-carton de la Turceni. Am discutat personal şi ne-a transmis comunicarea cu locurile vacante. Ne-a confirmat că se va prezenta la bursa generală pe care o organizăm în luna aprilie. O să-i rezervăm un stand la care să-şi prezinte oferta de locuri de muncă şi cu siguranţă va găsi persoanele de care are nevoie”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.  

Pe ce posturi se fac angajări

Societatea Siniat caută să angajeze la fabrica de gips-carton din Turceni personal pe următoarele meserii: administrator reţea de calculatoare, agent servicii client, asistent manager, dispecer, economist în economie generală, electrician, gestionar depozit, inginer automatist, inginer mecanic, inspector resurse umane, laborant chimist, lăcătuş mecanic, logistician gestiune, manipulant mărfuri, maşinist la maşini de ambalat, maşinist pentru maşini de terasamente, operator la maşini de amestecare, planificator plan sinteze, şef de atelier, şef birou calitate, şef laborator în industria prelucrătoare, şi alte job-uri. Cele mai multe posturi sunt de: stivuitorist (17 posturi), maşinist la maşini pentru terasamente (8 posturi), operator la maşini de amestecare (4 posturi), maşinist la maşini de ambalare (4 posturi), lăcătuş mecanic (4 posturi), electrician (4 posturi).

Câteva sute de persoane şi-au depus deja CV-urile la primăria Turceni pentru a prinde un post în cadrul fabricii. Conducerea Siniat a spus că le va lua în calcul şi pe acestea atunci când va proceda la angajarea personalului. O parte din cei care vor fi angajaţi vor urma cursuri de formare profesională, fie în capitală, acolo unde societatea mai are o fabrică, fie în străinătate. 

Vizualizări: 1,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: